HTML

Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása.

Friss topikok

  • Sincon: Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fia... (2021.09.09. 21:13) Kratom vs. Mulungu
  • hodocska: Szia, tök jó objektív leírás, respect! Én is írtam egy általános összefoglalót a kratomról főleg p... (2020.05.12. 23:02) Mitragyna Speciosa - Kratom
  • ö...mikó?: Hali, dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszon... (2019.02.04. 14:41) Damiana
  • vuitton: @Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni (2018.05.07. 07:22) Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció
  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.22. 20:01) Kava Kava

Archívum

Maconha Brava

2009.11.30. 16:30 pszichoaktiv

Hamis marihuána, ezt jelenti a Zornia Latifolia beceneve. A különféle herbál mixek kedvelt összetevője, de szerintem inkább csak mint a kivonatok hordozója, mert csipetnyi mennyiségben nem hatásos. Ebből egy teljes cigit kell tekerni, hogy legyen valami, de legalább lesz is, nem úgy, mint pár másik népszerű növény esetén..

Szóval fogom a cigitöltőt, meg a hozzá való füstszűrős "hüvelyt", és 2 perc alatt kész a cigi, ami tényleg remek alternatívája a dohánynak, amit amúgy se szeretek túlságosan, de ami sör mellé azért olyan jól tud esni. Meg az ember szereti ezt a cigitöltő rituálét, ezért is vettem annak idején ezt a remek kis töltőszerkezetet, csak nemigen használtam. Most már van mire, mert ezt az enyhe, kellemes relax hatást, ami nélkülözi a dohány "leültető" erejét, eléggé megkedveltem, és előnyben részesítem még a hiperlight dohányokhoz képest is. Persze a függés szó meg ilyen hülyeségek eszébe se jussanak senkinek, egy cigi simán csak egy kellemes állapotig viszi el az embert, rendesebb hallucinogén hatást legfeljebb nagyobb dózisoknál tartok lehetségesnek, ha egyáltalán. Ezt majd még tesztelem azért valamikor. Meg rakok majd hozzá Damiana-t is stb. stb., szóval elszórakozok vele :)

Füstje nyilván van neki, és nem is dohányszerű, úgyhogy a félreértések elkerülése végett szabad levegőn fogyasztom, pl. a tömegközlekedésbe való bekapcsolódásig tartó séta alatt, utána meg kellemesen, enyhén merengek :)

Hát ennyit tud, és drágának nem drága, szóval aki valami érdekességre vágyik, az tehet egy próbát. Komolyabb hatásokért továbbra is a Zen Diamondot használom.

Szólj hozzá!

Címkék: relax herbál mix maconha brava könnyű hallucinogén

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr273312964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása