HTML

Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása.

Friss topikok

  • Sincon: Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fia... (2021.09.09. 21:13) Kratom vs. Mulungu
  • hodocska: Szia, tök jó objektív leírás, respect! Én is írtam egy általános összefoglalót a kratomról főleg p... (2020.05.12. 23:02) Mitragyna Speciosa - Kratom
  • ö...mikó?: Hali, dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszon... (2019.02.04. 14:41) Damiana
  • vuitton: @Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni (2018.05.07. 07:22) Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció
  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.22. 20:01) Kava Kava

Archívum

Ámokfutás – kis adagokkal

2009.11.30. 14:35 pszichoaktiv

Na, álljon itt egy több, mint két hónappal ezelőtti eset felelőtlen, de hepiendű listája, jó hülye este volt :)

Hazaérkezés (a történések kezdete délután 6-kor van, szobahőmérséklet 25,5 Celsius fok)
 
1 dupla kávé (ahhoz, hogy ne dőljek el felébreszthetetlenül este 7-kor (keveset alszom))
+ 0,3 g Aranygyökér kivonat (hogy valamit képes is legyek kezdeni az ébrenlétemmel)
1 korty kávé + 0,3 g Aranygyökér kivonat (mert este 8-kor kiderül, hogy egy kicsit dolgoznom is kell)
0,3 g Yohimbe + 0,7 g Damiana 10x kivonat (este 9, tesztelni szeretném, hogy ez a két, hasonló hatású anyag mit művel ilyen arányban, mert ugye 0,5 g Yohimbe már lehet elég, ahogy 1 g Damiana 10x is. 1-2 óra alatt bekövetkező fejbéli zsongás és értágulás – feszül még az orrom alja is egy kicsit, amit a megnövekedett vérforgalom okoz. Szóval megvan a pszichoaktív és az afrodiziló hatás is.)
+ 3,3 dl Maredsous Triple 10% Vol-os belga sör
+ 5 dl Twisted Thistle Ipa 5,3% Vol-os skót sör
+ 3,55 dl Yeti 9,5% Vol-os amerikai sör (éjjel 11-12:30, munka és nyugalom)
+0,0x Zen Gold kis fémpipás elszívása (Ez bíz hülye ötlet volt, bármennyire kicsi is az adag (körömnegyednyi, röhej), az ereim a korábbi nyugisörök ellenére is megfeszültek, szóval ezt senkinek sem ajánlom, de azért nem volt vészes, és a Zen-től megszokott „zsssss” is jött. Yohimbe és/vagy Damiana 10x után Zen-nel inkább ne szórakozzunk)
+4,6 g Bali Kratom porának forrázata, hűlés utáni lenyelése (éjjel 12:30, „Na mi lesz?” alapon, innentől kifejezetten vidámabb az este, ha nem is annyira, mintha a sörök elé vettem volna a Kratomot, én hülye :/)
+3,3 dl Maredsous Blond 6% Vol-os belga sör
+ 0,33 La Chouffe dl 8%-os belga sör (éjjel 12:30-01:30, „A Kratom után a vajon milyen lesz megírni ezt a kis lajstromot?” kérdésre a „Kellemes” szó a megfelelő válasz, némi szemégés azért jár most már az ébrenléthez – ekkor kezdtem egyébként írni ezt a szöveget)
+0,0x Zen Gold kis fémpipás elszívása (már nem jelentkezik az ereim feszülése, egy kis fless és más semmi,  de nekem ez bőven elég. Tudom, jól tudom, hülye mimóza vagyok, és túlérzékeny észleléseim félrevezethetik a böcsületes vasgyári pszichonautákat, de nekem a Zen-ből tényleg alig kell – megnyugvás, hogy nem én vagyok így ezzel egyedül. Persze mondjuk olyan ártatlan arcú cimborák is képesek 0,3 grammossával tolni, hogy egészen elképedek :D)
+6,9 g Bali Kratom porának forrázata, hűlés utáni lenyelése (01:30, alkohol után már nem sokat nyom a latban a Kratom-bevitel (most se), de azért hatástalannak nem mondanám :D, pazarlásnak viszont igen)
+3,3 dl Dendermonde 8%-os belga sör
+3,3 dl Mc Chouffe 8%-os belga sör (01:30-, ezeknek a végére már nem létező Motörhead számokat hallok Lemmy vokáljával, szóval inkább odafigyelek, semmint írok. Emellett egy korty sör közben világossá válik a Tankcsapda „Ez az éjszaka az ördögé” üzenete is, majd elszunnyadok és felriadok, zárva ezzel az írást.

 

Szólj hozzá!

Címkék: koffein alkohol relax afrodiziákum szalonspicc kratom herbál mix yohimbe könnyű hallucinogén stimuláns aranygyökér természetes antidepresszáns mitragyna speciosa

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr993313057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása