HTML

Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása.

Friss topikok

  • Sincon: Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fia... (2021.09.09. 21:13) Kratom vs. Mulungu
  • hodocska: Szia, tök jó objektív leírás, respect! Én is írtam egy általános összefoglalót a kratomról főleg p... (2020.05.12. 23:02) Mitragyna Speciosa - Kratom
  • ö...mikó?: Hali, dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszon... (2019.02.04. 14:41) Damiana
  • vuitton: @Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni (2018.05.07. 07:22) Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció
  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.22. 20:01) Kava Kava

Archívum

Berúgni Kratomtól

2010.11.30. 15:18 pszichoaktiv

Nos, kratomügyi kutatásaim két új élménnyel szolgáltak:
1: Szedáció, ami nem a már általam ismert "túlszedtem a kratomot, menjen már ki belőlem" típusú, hanem a "húha, ez aztán jól letompított, zsong a fejem, itt ez a jó kis kanapé, nem kéne innen felkelni" élmény. Ezt egy jó erős Green Vein Indo adta, 5-7 g körüli mennyiség volt.
2: Berúgás!!! Na, ez meglepett. Főztem 7g Old Rusty Indo Kratomot 20 percig némi citromlével, aztán ezzel lelocsoltam ugyanebből 3g-t, elkevertem, majd visszahígítottam hideg vízzel és megittam. Szép lassan jöttek is a tünetek, és kb. 1 óra múlva jött a felismerés, hogy tudtam én, hogy ez erős lesz (minél idősebb a kratomlevél, annál ütősebb), de hogy ennyire?!.. Régen azért is szerettem alkoholizálni, mert a felfelé ívelés és a lefelé konyulás határán volt egy lebegős állapot, amit vagy 15 éve neveztem el "űrhajós érzés"-nek: ez a szédülök, de jó értelemben, és szeretném ezt az élményt sokáig fenntartani, de mivel mohó ivó vagyok, ebben az állapotban még javában szívódik felfelé az alkohol, így nemsokára átvált az ivás lerészegedésbe. Mindig is szerettem volna ezt a lebegős érzést sokáig fenntartani, de az ehhez szükséges mértékletesség és tervezés ritkán jött össze.
Node most! Már vagy egy órája tartott az, ami rendes iváskor max. negyed-fél óráig, és voltak kisebb koordinációs problémák is, szóval ilyen kratomok mellett vezetni tényleg nem nagy ötlet. Éreztem, hogy ez tartós lesz - hányinger egyébként nem volt. Ekkor az az ötletem támadt, hogy megnézem, mi van, ha emellé begurítok egy feles 40%-os töményet is, hátha euforizálódok is. Ehelyett az érzés még tovább mélyült, tiszta tudattal átélt részegség, bódultság volt, amit megismerhettem - hiszen egy felestől agyi tompulás még nem tapasztalható. Órákra elmerültem ebben, és próbáltam inkább kanapézni, úgy volt az igazi. Eufória nem volt, szerintem azon már a legelején is túlvoltam, ha ad ilyet egyáltalán ez a fajta, de majd kisebb, pár grammos adagokkal tesztelni fogom ezt is. Lehet, hogy nem eufória lesz, hanem egyfajta bebaszás előtti szalonspicc, még nem tudom.
Valaki kérdezte, hogy lehetne a pia helyett valami hasonlót találni. Na, ez a leírtak tekintetében pont olyan. Voltam így pár óráig, aztán ilyen újszerű módon bebaszva dőltem be az ágyba este 10-kor. Hajnal fél kettőkor meg tökéletesen tisztán, józanul ébredtem, és nekiálltam bepótolni az este kimaradt melókat :)

8 komment

Címkék: alkohol relax nyugtató kábulat szalonspicc mitragyna speciosa kratom szedáció

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr693313089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pszichoaktív 2011.11.08. 18:31:24

Az blog eredeti gazdája vagyok. Ki volt olyan "kedves", hogy visszategye a blogot idő előtt??? Lépjen velem kapcsolatba, sürgősen.

mangorlo 2011.11.24. 20:42:36

@mr.brown: szerintem vmi új anyagot próbált ki :)

eeshtee 2011.11.27. 16:25:22

Kedves Pszichoaktív blog!
Tudom, ez nem a cikkhez tartoztik, arra lennék kíváncsi, hogy nem-e tudsz-e valami jó helyet ahol kék lótusz, wild dagga, meconha brava, és damiana MAGOKAT lehet kapni?

olivel 2012.07.23. 12:40:30

Ismerőstől hallottam a növényről, aminek a mellékhatása hogy dolgoznék-ja van az embernek.
Kratom lenne az?
Honnan lehet beszerezni ezt a természet egyik csodályát?

Morfium Kálmán 2014.01.19. 14:33:01

Elindítottam egy blogot, ahol folytatom ennek az oldalnak a karrierjét, nehogy már abbamaradjon a legális drogok beszámolója magyar nyelven! Akit érdekel, itt megtalálja:
ujpszichoaktiv.blog.hu/

levegőnéhafriss 2016.07.05. 18:37:40

@olivel: Szia én a Gomoában
www.google.hu/search?q=gomoa&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=deF7V9HCEsHR8geagK64CQ
kaptam termékmintát kapszulázva van a kratom Green Dragon kratom.
5 öt kell bevegyél, hogy valamit érezzél, mondjuk én jónéhány órával vettem csak észre, hogy "mitől jó a kedvem" aztán, éjjel kissé kevesebbet alszik az ember, nem zavaró, de másnap meg nem tudom mitől vagyok rosszkedvű.
Nem tudom, vegyek e vagy kérjek mégegy termékmintát, hogy most ne hármat, hanem 4 et vegyek be, fokozatosan emelem az adagot és nem nap nap után, hanem egy egy hét kihagyásával. Tudod én nagyon óvatos vagyok...
süti beállítások módosítása