HTML

Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása.

Friss topikok

  • Sincon: Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fia... (2021.09.09. 21:13) Kratom vs. Mulungu
  • hodocska: Szia, tök jó objektív leírás, respect! Én is írtam egy általános összefoglalót a kratomról főleg p... (2020.05.12. 23:02) Mitragyna Speciosa - Kratom
  • ö...mikó?: Hali, dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszon... (2019.02.04. 14:41) Damiana
  • vuitton: @Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni (2018.05.07. 07:22) Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció
  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.22. 20:01) Kava Kava

Archívum

Kratom vs. Mulungu

2010.11.30. 09:49 pszichoaktiv

Na, ez két antidepresszáns, próbálom őket összehasonlítani, hatás szempontjából szigorúan szubjektív alapon.
Káros mellékhatások:
A Kratom annyira káros a májra, mint kb. a sör, és rendszeres levélporos formában történő használata az emberek egy részénél székelési nehézségeket okoz, valamint puffadást.
A Mulungu-nak nincs káros mellékhatása.
Gyógyító hatások:
A Kratom gyógynövény, leállítja a hasmenést, jó másnaposságra, méregtelenít, megfázás és fájdalmak ellen is jó, energizál stimulál, a fáradtságot és tompaságot elűzi.
A Mulungu erősíti a szívet és a májat.
A közös nevezőnek választott pozitív hatás: Antidepresszáns, euforiáns hatások, ezzel mindkettő rendelkezik.
A Kratom kis adagban stimulál, felfelé haladva a grammokkal euforizál, majd végül szedál. Mindezen hatások mellé nyugtató hatása is jelentkezik.
A Mulungu máshogy működik, balanszíroz, erősen nyugtat és a rosszkedvet elűzi, de plusz örömérzetet csak tényleg nagy dózis kifőzésekor tapasztaltam. Egyszer majd megeszek 10g port, hogy kiderüljön, mit tud úgy. Közepes adag kifőzésekor van egy vicces rugólábsheriff-mellékhatás, de ez nem eufória, csak vicces az állapot, amibe hozza magát az ember.

Komoly stresszhelyzetben inkább a Kratom, mindennapos használatra inkább a Mulungu jó. A Kratomot is lehet kis mennyiségben, könnyű székletet produkáló étrend mellett fogyasztani, de inkább a nagyobb hatású és dózisú (pl. 7g), heti kétszeri fogyasztása ajánlható, mondjuk Mulungus napokkal kitöltve a közbenső űrt.
A Kratomra rá lehet kapni, miközben egyre nő a tolerancia, innen persze simán vissza lehet fordulni, de akinél a depresszió ezt megnehezíti, és nyugodtan szeretné megtenni, annak ott van erre a Mulungu. Ha a Kratomot heti 2x használják csak, akkor a tolerancia vele szemben örvendetesen csökken, a szervezet megtanulja, hogyan hat, és többeknél a kezdeti adag 7g-ról visszamegy 3g-ra.

Ha még eszembe jut ezzel kapcsolatban valami, szólok.

9 komment

Címkék: relax nyugtató eufória mitragyna speciosa kratom stimuláns természetes antidepresszáns mulungu szedáció

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr883313085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szpuccs 2013.11.21. 15:42:15

Az eddigi számomra legérdekesebb növény a Kratom után. Bár egyiket se próbáltam, kissé tartok a kratom stimuláns hatásaitól. (régen magas volt a vérnyomásom) meg egy nagyon enyhe szívritmus zavarom is van ami az orvos szerint teljesen ártalmatlan.
Szóval tartok a szívdobogtató dolgoktól. És állítólag a Kratom-nal a nyugtató euforizáló hatása csak nagyobb dózisoknál jön elő. Épp ezért tartok tőle pedig én a nyugodtság és a szedáltság híve vagyok.

De. a Mulungu nekem pont kedvező hatással rendelkezik. Nekem csak relax kell és erős nyugalmi állapot. esetleg egy kis eufória. (gyógyszeripari mérgező szarok nélkül).

Eddig a mulunguról csak jót olvastam. Szív és máj erősítő a rela amire igencsak felcsillant a szemem.

A heroinről szinte a tapasztaláson kívül mindent tudok, bár megöl a kíváncsiság de soha az életben ki nem próbálnám az biztos.

Az ópium is olyan hatásokkal rendelkezik csak mérsékelve és máshogy (de ehhez nem kell diplomásnak lenni hogy tudja az ember mivel az ópiumot finomítják heroinná.

Máktea. :) na igen. ez megint egy szinttel lejjebb van a fentiek hatásának intenzításából adódóan. a mákteán gondolkoztam hogy kipróbálom, de itt is ott van a félélem mert erre is kegyetlenül rálehet kattanni.

De ezeket elfeledve ott van a Mulungu. Ami szerintem nekem bőven elég és csak pozitív hatásai vannak a szervezetre ( IS ! )

köszönöm szépen ezt a blogot. Úgy tűnik megtaláltam azt a növényt amit kerestem :)

ui: Nagy tisztelet a szerkesztőnek !

steveeboy 2013.11.28. 14:20:14

Szia kedves blogíró téged,hogy tudnálak elérni?

Egy felhasználó 2016.07.01. 19:37:45

Szia valaki akinek sok tapasztalata van a kratomall kapcsolatban hogy tudnék kapcsolatbalépni veletek légyszi irjatok köszi

Egy felhasználó 2016.07.06. 08:06:34

@levegőnéhafriss: Szia és te próbáltad a kratomot? Légyszi irj valami elérhetőséget szeretnék beszélni ojannal aki használta előre is köszi

budapestiskizó 2016.07.09. 22:20:34

Én használtam, ha hármat beveszel, elég jó lesz néhány óráig a kedved, de nem tudod akkor. Olyan mintha neked az lenne a természetes, fel se tűnik. Csak később nekem másnap tűnt fel, mert sokkal levertebb voltam mint általában. De nem vészes, nem hallucinogén egyáltalán.

Bluesmoke 2016.10.22. 23:53:26

Sziasztok!

A blogíró él még? :D
Kíváncsi lennénk, mivel elég régi az oldal és kb 2012 óta nagyon nem volt aktív a blogger, hogy azóta vannak e friss tapasztalatok, mert nagyon megindítottak az itt leírtak abba az irányba, hogy kipróbáljak én is valami hasonlót :D.
Rendeltem is ebay-ről Rhodiola Rosea Root kapszulákat (aranygyökér), nem is olyan drága /ha azt a hatást fogja hozni, amit olvastam/. Ha megérkezett és kipróbáltam, majd beszámolok a tapasztalatokról (ha érdekel valakit :D )

Bluesmoke 2016.11.05. 13:36:12

Hát tegnap este kipróbáltam egy 500mg-os Rhodiola Rosea Root kapszulát lefekvés előtt, de nem volt semmi hatása...
Álmodni álmodtam, de nem volt olyan tiszta jellegű és öntudatra ébredés se. (próbálkozok még, hátha)

www.ebay.com/itm/Rhodiola-Rosea-Root-Extract-Capsules-3-Rosavins-1-Salidroside-Boosts-Energy-/322055082978?var=&hash=item4afbfa93e2:m:mRgChQJCT0juYwJEUhWTSiw

Sincon 2021.09.09. 21:13:14

Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fiatal, és már feladtam, hogy gyógyszerekkel kisérletezzek, ill. pontosabban hogy a pszichiátereim kisérletezzenek rajtam kb. 20 éve. Erős szociális szorongásaim vannak, kb. tudom is az okokat, de az önmagában nem segít. Még az autogén tréning segített legtöbbet. Foglalkozol még ezzel? Olyan jó lenne beszélgetni! Köszönöm!
süti beállítások módosítása