HTML

Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása.

Friss topikok

  • Sincon: Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fia... (2021.09.09. 21:13) Kratom vs. Mulungu
  • hodocska: Szia, tök jó objektív leírás, respect! Én is írtam egy általános összefoglalót a kratomról főleg p... (2020.05.12. 23:02) Mitragyna Speciosa - Kratom
  • ö...mikó?: Hali, dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszon... (2019.02.04. 14:41) Damiana
  • vuitton: @Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni (2018.05.07. 07:22) Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció
  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.22. 20:01) Kava Kava

Archívum

Damiana

2009.11.30. 16:13 pszichoaktiv

Van egy kis fém pipám, abból szívom a Damiana nevezetű gyógynövényt. Vannak ugye ezek a figyelmeztetések, hogy leviheti a vércukrot (így felerősítheti a cukorbetegség elleni gyógyszerek hatását), meg hogy abortív hatásai is vannak, de mivel nem alacsony a vércukrom (kop-kop-kop), meg legényanyaságtól se tartok, hát kipróbáltam - a többi hatása ugyanis csak hasznára lehet a szervezetnek, avagy közömbös.

A kis fémpipába amúgy alig fér - nem ilyen tölcséres tetejű, hanem lapos -, lehet akár 0,2 gramm is, de majd lemérem. A lényeg, hogy a Damiana levélport így fogyasztva igen kellemes meglepetések értek. Mondjuk annyira azért nem volt váratlan az enyhe, kellemes relax-beállás, hiszen a Damiana pl. a Jamaican Goldnak is alkotóeleme. Persze az jóval effektívebb a többi növénynek és a kivonatoknak köszönhetően (kb., mint a fű), de a Daimana önmagában is használható növény. Na meg jóval olcsóbb is, ami nem utolsó szempont.
Amit azonban tényleg nem vártam, hogy így, ebben a minimál mennyiségben elszívva kijött az afrodiziáló hatás, ami a 10 grammos teától nem... Nem is értem. Bár azt mondják, hogy a teához 15-30 grammot kellene használni, és jó pár óráig áztatni, hogy aztán afrodiziákumként működjön. A 10 grammos teáktól én csak szépen berelaxálódtam estére, de elszívva ez a relax hatás erősebb. Altájékon pedig jön a spontán vérbőség érzése. Jó értelemben lettem tőle érzékenyebb, fokozódik az erekcióra való hajlam, a reakcióidő javul, többet érez az ember. Szóval amit a pipás megoldástól pont nem vártam, mert a teájáról írják ezeket. Lehet, de nem hiszem, hogy csak nekem van szerencsém, mert mástól is hallottam már ilyesmit, mondjuk azt eddig véletlen egybeesésnek tartottam. Változott a helyzet :) Újabb próba is igazolta, hogy nálam beválna, ha kéne.
Hogy mikor használnám? Amikor sörözök. Olyankor amúgy se árt egy kis plusz agyi beállás, de talán a sok sör altáji kókasztó, érzéketlenítő hatásait is tudná ellensúlyozni, ami nem lenne egy utolsó dolog :D Na, majd egyszer kipróbálom ezt a kombinációt :)

Cigibe önmagában, vagy szakaszonként beletömve a levélpor eltömítette a füst útját, megnehezítve a cigizést, de így is működgetett azért. Másodszor a cigidohányhoz kevertem egyenletesen, és így már jobb volt. Vagy ugye nem por, hanem levéltörmelék formában kéne a cigibe tenni, ezt amúgy napokon belül lehetőségem is lesz, hogy teszteljem.
Egyelőre azonban a pipás módszer vált be a legjobban. Mondjuk kaparja a torkot, amikor letüdőzöm, de a füst jó illatú.

Utánaolvasva azt látja az ember, hogy fél grammot elvaporizálgatva enyhébb vizuális hallucinációk már jöhetnek, és sokan használják keveréknek fű mellé, így spórolva utóbbival. Van, aki szerint nem sokat ér, de aki rendes fűeffektet vár, az tényleg csalódni fog.
Vizuális hatás nálam annyiban jelentkezett, hogy néha, pislogáskor egy érdekes „fut a tévé” effektet észleltem.

Volt egy sörrel kombinált próbám: 1 pipa (ettől - egy idő után, nem rögtön - kellemes kezdeti relax), 1 sör (fokozódó relax :) ), és még 1 pipa után már nem csak a relax-beállás van, hanem előjön az afrodiziáló hatás, és ez az érzés órákig megmarad. Igazság szerint úgy éreztem, hogy reggelig, de ezt nehéz elhinni, meg hát alvás közben hogyan ellenőrizzem...

Fogok még Damiana kísérleteket folytatni, frissül majd ez a bejegyzés.

Kipróbáltam a 10x Damiana extraktumot is, kevés forró vízzel leöntve, iható hőmérsékletre hűléséig lefedve hagytam állni, aztán megittam reggeli éhgyomorra. 0,5-1 grammot írnak, de én benyomtam 2 grammot, aminek az lett a hatása, hogy egy idő után az orrom ereiben éreztem a megnövekedett vérnyomást, jött a relax beállás is, meg a Damiana por szívásából ismert afrodiziáló altáji hatások. Lehet, hogy elég lenne ehhez az 1 gramm is :) Meg el is szívhatnám...

1 komment

Címkék: relax afrodiziákum herbál mix damiana könnyű hallucinogén

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr733312953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ö...mikó? 2019.02.04. 14:41:54

Hali,

dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszont segít lassítani az égést. Nem dohányzom, teljesen leállnék vele, de nem tudodm teljesen elhagyni, mert égéslassító kell a fű mellé, hogy ne legyen pazarlás.
Damiána, GrreenGo mix, stb.. találtam, mint lehetséges opciót. Ezekről kéne valami infó, melyik a legkevésbé káros.
süti beállítások módosítása