HTML

Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása.

Friss topikok

  • Sincon: Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fia... (2021.09.09. 21:13) Kratom vs. Mulungu
  • hodocska: Szia, tök jó objektív leírás, respect! Én is írtam egy általános összefoglalót a kratomról főleg p... (2020.05.12. 23:02) Mitragyna Speciosa - Kratom
  • ö...mikó?: Hali, dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszon... (2019.02.04. 14:41) Damiana
  • vuitton: @Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni (2018.05.07. 07:22) Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció
  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.22. 20:01) Kava Kava

Archívum

Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció

2009.11.30. 09:04 pszichoaktiv

Tegnap úgy adódott, hogy csak későn kezdhettem otthoni dolgaimhoz, de sok mindent el kellett intéznem. Még nem voltam álmos, benyomtam hát 12 gramm finom szemcséjűre kávédarálózott kóladiót, meg egy 0,4 grammos Aranygyökér-kivonat kapszulát. Eltartott egy ideig a felszívódás, de aztán hajnal 3-ig el se álmosodtam!!! Csak azért feküdtem le, mert reggel 6-kor kelni kellett. Teljesen frissen ébredtem, úgy, hogy az egész éjszakát végigálmodtam. Hosszú, részletes, izgalmas eseménysor, az ilyenekért szed az ember álomnövényeket!

Arra nem emlékszem egyedül, hogy közvetlenül elalvás előtt most akkor bevettem még egy 0,4-es kivonatkapszulát, vagy nem :))) Na mindegy, ezt a kombót még tesztelem majd úgyis, méghozzá többször.

Aludtam összesen 3 órát, szóval magamat ismerve délben már dülöngélnem kell majd a székben az álmosságtól. Majd tudósítok :)

Na! :) Hát semmiféle álmosságot nem éreztem "másnap", normál időben feküdtem le aludni este, és utána az ébredés is normál időben volt, csak ugye nyertem 3-4 órát, amit máskor alvással töltenék.

Tegnap meg azt követtem el, hogy az este folyamán benyomtam 2 x 0,4 gramm Aranygyökér kivonatkapszulát és egy dupla kávét. Ennek eredményeképpen olyan friss voltam, hogy hajnal 2-kor már kezdett leesni, hogy így sehogy se lesz alvás, ezért benyomtam fél liter bort lassítónak. Hát nem lassultam le, sőt, az alkohol hatásait se éreztem, csak alig. Hajnal 5:30-kor úgy feküdtem le, hogy 1 óra múlva kelni kell, legalább formálisan aludjak már valamit. Előtte megterveztem egy polcrendszert, padlóváltó profilt fektettem, stb. stb., egy rakás elmaradásomat behoztam, szóval hasznos volt.
Elaludni mondjuk simán el tudtam, álmodtam is, és egy óra múlva frissen keltem... Azt azért érzem, hogy ez egy mesterséges frissesség, és biztos, hogy nem a legjobb ötlet nem hagyni pihenni a szívet, de nagy néha azért belefér egy ilyen.

A konklúzió: Aranygyökér-kivonat plusz Koffein egyenlő hihetetlen frissesség!!

Ja, és amit elfelejtettem: minél finomabbra van darálva a Kóladió, annál jobban hat, mert megnövekszik a felszívódási felület, és az emésztés során így nem marad a felszívódás elől elzárt anyag.

További kiegészítés: Mivel családom jó pár tagja elkezdte szedni az aranygyökér kivonatot, van egy újabb tapasztalat a kávés kombinációra. Van egy sokat dolgozó rokon, akit az aranygyökér elsőre kissé bódulttá tett. (Mondjuk ez elég fura, rám sose hatott így, éppenhogy élénkít.) Kora délután volt, úgy 15:00 körül, és úgy érezte, hogy muszáj rá meginnia egy kávét, mert így nem lesz melózás. Na, innentől azonban már az ismerős hatások jelentkeztek: pörgős munkakedv, úgyhogy meg se állt este 22:00-ig, és elismerően nyilatkozott.

2 komment

Címkék: koffein kivonat álomnövény kolanut kóladió stimuláns aranygyökér

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr483312984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julianna Kapitány 2017.05.15. 20:00:23

Mondd, honnan szereztél natúr kóladióport? Nekem ugyanis az a bajom a különböző
készítményekkel (kapszula, stb) hogy krómot is tartalmaznak (ami az eredeti kóladióban
elvileg nincs) és én króm és kobalt érzékeny vagyok, sajnos. Ezek az elemek pl. Minden
u.n. immunerősítő készítményben, pl. Béres csepp is megtalálhatók, így azokat sem szed-
hetem. Kérlek, válaszolj, nagyon várom.

vuitton 2018.05.07. 07:22:17

@Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni
süti beállítások módosítása