HTML

Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása.

Friss topikok

  • Sincon: Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fia... (2021.09.09. 21:13) Kratom vs. Mulungu
  • hodocska: Szia, tök jó objektív leírás, respect! Én is írtam egy általános összefoglalót a kratomról főleg p... (2020.05.12. 23:02) Mitragyna Speciosa - Kratom
  • ö...mikó?: Hali, dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszon... (2019.02.04. 14:41) Damiana
  • vuitton: @Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni (2018.05.07. 07:22) Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció
  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.22. 20:01) Kava Kava

Archívum

Ismerkedés a Légyölő galócával

2009.11.30. 16:10 pszichoaktiv

A légyölő számos érdekes tulajdonsággal rendelkezik, de tisztázzuk először is a mérgezési részt. Ha jól tudom, nyers gombából 3 kilót kéne megenni, hogy alulról szaglásszuk az egyébként igen kellemes illatú gombát. Ez a tizedére összeszáradt gomba esetén 300g. Azt ugyan nem tudom, hogy májkárosításhoz mekkora adag kell, de úgy tudom, hogy akinek a májával nincsen semmi gond, annál kis adag légyölő elfogyasztása nem okozhat akkora gondot. Mekkora a kis adag? 10 gramm körül, de már most szólok, hogy ennek megállapítása nem így megy, kissé komplikáltabb. Standard port kell készíteni:
A kísérletezésre szánt száraz gombakalapokat (20-30 gramm) kávédarálóval ledaráljuk, ez azért jó így, mert ezzel egyenletesen össze is keveredik az anyag, ami fontos, hogy egyenletes hatású port kapjunk. A kalapokban a hatóanyag ugyanis megjósolhatatlan koncentrációban és eloszlásban van jelen, de a standard porral már hozzá lehet kezdeni a tapasztaláshoz.
Én 3 grammal kezdtem. Némi böjt nem árt előtte, ezt úgy oldottam meg, hogy alvás után, reggel, éhgyomorra fogyasztottam. Szénsavasat nem jó ilyenkor inni, mert a hatóanyag ettől mérgezőbbé változik, aztán lesz hányás :) Utána se ettem semmit, inkább csak vártam a hatást. Jobban mondva vártam, hogy mi lesz, mert komolyabb pszichoaktív hatásra nem számítottam ilyen kis adagnál. Úgy másfél óra múltán megcsapott némi agybizsergés, sejtettem, hogy ha többet fogyasztottam vona, most jött volna el a beütési pont, de aztán ez elmúlt. Szomjas voltam viszont, és épp citromfű tea volt kéznél, úgyhogy azt ittam. Nem tudom, hogy a gomba önmagában is elálmosít-e, de a citromfű igen, szóval a délutáni egy óras kanapén való kiterülést az utóbbi számlájára írom nagyrészt. Folyamatosan álmodtam viszont, és az utolsó álmomban egy elég rendesen narkotikus, érzéktorzulásos állapotba álmodtam magam olyan élethűen, hogy azt hittem, tényleg az előszoba falai közelednek-távolodnak pulzálva, és komolyan úgy éreztem, hogy az egyensúlyérzékem és koordinációs készségem cserben hagy. Álmomban kissé para volt ez, mármint ilyen „hogyan fogom mások előtt kimagyarázni ezt a kiváló állapotot” jellegű óbazmegelés :) Aztán felébredtem, és felfogtam, hogy csak álom volt, és hogy ezek alapján bizony lesz ez még jobb is.

Összességében igen érdekes volt. Ilyen kis mennyiségben a légyölő, mint álomnövény jelentős, persze még meg kell ismételni a kísérletet pont ilyen kis dózissal, citromfű nélkül, hogy ezt biztosan kijelenthessem.

Azóta megvolt a 6 grammos próba is, azonos "még reggelről be az éhgyomorba" módszerrel. Az álmosság erősebb volt, meg a fejben a zsongás is. De ez nem olyan zsongás, mint más növényeknél, sőt, nem is zsongás... Megváltozott valami az agyamban, máshogy vagyok. Arra is rájöttem, hogy ezt csak úgy érdemes csinálni, ha előtte rendesen kialudta magát az ember, mert ha csak annyit alszom, amennyit szoktam, a légyölő simán elaltat. Nincs ebben veszély ekkora adagnál, sőt, az álom érdekes is lesz, de azért a légyölővel nem ez lenne a cél.
Szóval az órákig tartó punnyadgatás után további órák következtek, amikor álmos már nem voltam, és éreztem is, hogy most máshogy vagyok, mint szoktam, de ennél tovább nem fejlődött az élmény. 6 grammnál ez persze nem is volt várható, de én az óvatos fokozatosság híve vagyok.

Legközelebb 9 gramm lesz az adag, és alaposan kialszom, kipihenem előtte magam.

 

Na, úgy tűnik, ez a kipihenés, kialvás nálam csak akkor lehetséges, ha betegszabin vagyok. Nem halálosan vagyok szarul, épp csak annyira, hogy szédüljek kicsit a láztól, úgyhogy a doki otthon maradást javasolt. Kisebb felelőtlenség tehát, hogy nem teljesen egészséges állapotban vágok neki a 9g-nek, de nincs jobb alkalom. A láz lenyomva gyógyteákkal, szédülés nincs, de nem vagyok csúcsformában, ez tény.
1 órája vettem magamhoz a hideg vízzel elkevert, 9 grammnyi porított légyölőt, éhgyomorra, és már jön a hatás, elég rendes nyomás van a fejemben.

Na, lecsengett a nyomás, de nem volt semmi, kevesebb volt, mint a múltkor 6g-nál, és ez furcsa, merthogy ugyanabból az alapporból használtam. Különbség annyi lehetett, hogy most bevétel után 30 perccel bevettem egy Máratövis kapszulát májvédelmi okokból.

A következő adag 12g lesz.

2 komment

Címkék: citromfű álomnövény amanita muscaria

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr823313076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janina64 2015.04.12. 02:45:47

Teljesen tisztán önmagában nem sok értelme van szerintem. Gyors hatáshoz keverd be annyi alkohollal amit felvesz. 30-60perc /tömény/bor/ alatt megoldja, lenyelni szeszesen, de nem árt neki az áztatás töményben.
Vagy elszívni, keverve bármivel, sokkal kevesebb kell és sokkal hamarabb hat, emelve a bármi hatását is.

stinkyjunk 2016.11.01. 22:54:07

Hellóó kedves blogíró!
Lenne jó pár kérdésem amit megszeretnénk tőled kérdezni!Hogyan tudnálak elérni?
süti beállítások módosítása