HTML

Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása.

Friss topikok

  • Sincon: Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fia... (2021.09.09. 21:13) Kratom vs. Mulungu
  • hodocska: Szia, tök jó objektív leírás, respect! Én is írtam egy általános összefoglalót a kratomról főleg p... (2020.05.12. 23:02) Mitragyna Speciosa - Kratom
  • ö...mikó?: Hali, dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszon... (2019.02.04. 14:41) Damiana
  • vuitton: @Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni (2018.05.07. 07:22) Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció
  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.22. 20:01) Kava Kava

Archívum

Kratom - rostok nélkül

2010.11.30. 13:33 pszichoaktiv

Felmerül a kérdés, hogy mit csináljon az, aki szereti a kratomot, de a vízben elkevert por lenyelése emésztési problémákkal (feszülő érzés, nyomás) vagy éppen nehéz széklettel, napi használat esetén akár székrekedésközeli kényelmetlenségekkel jár.
Főzhet ugye teát, ami jó dolog, de állandóan főzőcskézni fárasztó, és egyszeri főzés nem hoz ki mindent a kratomból, ha max fél óra van rá.
Felesben össze is keverheti kávéval, és lefőzheti kotyogóban, de ez elég pazarló dolog, 15g-t visz el egy ilyen manőver, ebből 15g kávé hozzáadásával számomra két adag jön ki, és bár tök jó dolog, de szerintem van jobb is. Meg aztán eléggé sípol a kotyogó, amikor először csináltam ilyet, azt hittem, robbanunk :)
Manapság azt szoktam csinálni, hogy 10g/adag kratomot veszek, és kétszer használom fel. Tehát, hogy időt nyerjek, mondjuk 30g kratomot dolgozok fel egyszerre. Felöntöm valami természetesen savas gyümölcslével, de csak annyira, hogy átnedvesedjen mindenhol, és lefagyasztom. Ez szétveri a sejtfalakat, és jobb lesz a kioldódás, amikor mindezt olyan 3 deci vízben felolvasztom, majd 10 percen keresztül, botmixerrel turmixolom. Teszek bele egy-két evőkanál citromlét is, hogy a sav is segítsen. Ezt leszűröm textil teafilterrel - ami olyan ugye, mint egy zokni drótkarikára húzva - és a maradék növényi anyagot még ki is főzöm 1 óra alatt, és ezt is leszűröm, a teát elteszem, a növényport kidobom. Ez kétszer 3 adag rostmentes itóka, mikor melyikhez van kedvem, azt használom. Ha a mixelésnél teszünk bele tömény alkoholt is, akkor még jobb lesz a kioldódás, és tartósabb is lesz a mixtúránk.
Hatásra nem lesz olyan erős és euforikus, mint a levélpor - azt ugyanis nem lehet teljesen tökéletesen kivonatolni, még a legjobb kivonatok se tudják ugyanazt a hatást visszaadni -, de azért igen kellemes és gyomorbarát végeredményt kaptunk.

A másik:
Tudomásomra jutott, hogy volt egy mentális problémákkal küzdő egyén, akinek az orvosok tablettakúrát írtak fel, mert súlyos, és egyre súlyosbodó volt a kényszerképzetes-szorongós-depressziós állapota (ez a személy nem egy korábbi posztom alanya, hanem egy teljesen másik eset). A tabletták helyett inkább kratomot használt (napi kávéskanálnyi adag, ez nem valami sok), és bár kezdetben pozitívak voltak az eredmények, végül mégis befordult, és a zárt osztályon kötött ki. Tehát vannak olyan súlyos esetek, amikor már csak erős gyógyszerek segítenek, ilyenkor egy kis kratom már láthatóan nem megoldás, csak kitolja a tablettaszedés elhagyásának következményeit.
Szóval vigyázat! Az orvos alapesetben a barátod. Ha valamilyen baj van, általában 3, különböző hátterű orvost tartok jónak megkérdezni, és ha ebből kettő ugyanazt mondja, lehet hinni nekik. Vannak komoly problémák a hivatalos antidepresszánsokkal, de vannak esetek, amikor már csak ezek kontrollált használata segít. Van sok-sok sikertörténet a kratommal, de nem mindenkinek oldja meg a problémáit.
Fontosnak tartottam ezt itt közzétenni.

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol extrakt kivonat mitragyna speciosa kratom természetes antidepresszáns

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr513313088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása