HTML

Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Legális, pszichoaktív növényekkel végzett kísérletek tapasztalatainak leírása. Álomserkentés, látomások szerzése, szellemi képességek mozgósítása.

Friss topikok

  • Sincon: Szia! Én most kezdem felfedezni ezt a világot, és sokat segítenek a tapasztalataid. Nem vagyok fia... (2021.09.09. 21:13) Kratom vs. Mulungu
  • hodocska: Szia, tök jó objektív leírás, respect! Én is írtam egy általános összefoglalót a kratomról főleg p... (2020.05.12. 23:02) Mitragyna Speciosa - Kratom
  • ö...mikó?: Hali, dohánypótlót keresek fű mellé, ami nem tartalmaz túl sok kátrányt, rákkeltő anyagot, viszon... (2019.02.04. 14:41) Damiana
  • vuitton: @Julianna Kapitány: A Gomoa shopban lehet 150gos Natural synergy márkájú porított kóladiót kapni (2018.05.07. 07:22) Aranygyökér-kivonat + Kóladió kombináció
  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.22. 20:01) Kava Kava

Archívum

Mulungu

2009.11.30. 11:45 pszichoaktiv

Na, ez egy remek növény, esett is már róla pár szó. A lényeg, hogy amikor alaptalan negatív kampányba kezdtek a Kava kava ellen - az eredeti növény gyökerét is gyanúba keverve ezzel, nemcsak a kérdéses kivonatait -, akkor került a figyelem középpontjába az alternatívát jelentő Mulungu. Védi a szívet és a májat, no meg antidepresszál, magasabb mennyiség teája pedig már euforizál is.
Szoktam használni, és most már nem először veszem észre egy érdekes tulajdonságát: begyorsít :) Majd mindjárt megértitek, miért vigyorgok. 25 gramm kéregpor, több mint egy óráig főzve, tea bevisz, kellemes hatása rövidesen jelentkezik a fejben. Aztán mondjuk egy idő után fogat akarsz mosni, mert késő van, de a növény még hat. Nekiállsz fogat mosni, és egy hirtelen mozdulattal majdnem kilukasztod a pofádat a tompa végű fogkefével :))) Ez persze kissé túlzó, de tényleg meglepően változik a koordináció, óvatosabbra veszem a kézmozgást, mert a következő mozdulattal meg majdnem legyalulom a fogsorom :))
Ilyen késztetésem nem szokott lenni, de nekiállok a rég tanult Karate mozdulatok, ütések teszteléséhez, hogy mennyire vagyok gyors - hát az vagyok :D Vagy csak én érzem úgy? Nem hiszem, mert az eltelt évek lomhasága most hiányzik a mozdulatok elejéről, már megy is a kezem, már lép is a lábam, kicsit messzebbre is, mint tervezem :))
Szóval van egy ilyen hatása is a Mulungunak, most csak ennyit akartam elmesélni.

Na, pár szó ismét a Mulunguról. Írtam valamikor, hogy csak egyszer lehet kifőzni, és kész. Ezt módosítanom kell: Igaz, hogy eufóriát második főzésre már nem fog okozni, de a "Laza Loui" érzést 33g-nek még a harmadik kifőzése is produkálta, persze egyre halványult a hatás, ahogy nőt a főzések száma. Ez egy nagyon vicces állapot, nem vártam, hogy harmadszorra is hatni fog, ezért óvatlanul, a szokásos lendülettel álltam fel és léptem, így a sarkammal seggbe rúgtam magam :))) Rugólábseriff-effekt :) Aztán amikor ásítottam egy nagyot, majdnem kiakadt az állkapcsom, és úgy éreztem, kettéreped a fejem :D

Szóval csak óvatosan.

Egy kis plusz info: a herbognosis.hu-n már van porított Mulungu is, úgyhogy kipróbáltam párszor, mi van, ha megeszek 5g-t. Az eredmény nyugalom, antidepresszálódás. Az apropója úgy jött a dolognak, hogy annyit kísérletezgettem naponta mindenféle Kratomokkal, hogy már kezdtem szerintem túlságosan is megszeretni. Úgyhogy kicsit hanyagolni akartam, de ugye ha naponta eszel viszonylag sok Kratomot, van utána 4 nap "lejövési idő". Azért teszem idézőjelbe ezt, mert a lejövés itt egy enyhe, számomra nem fizikai dolog, egyszerűen az ember hozzászokik a folyamatos jókedvhez, munkabíráshoz stb. pozitív dolgokhoz, aztán ezeket mellőzve kicsit szontyolog :) Na, erre bevetettem a Mulungu-port, aztán láss csodát, ha megeszek 5g-t, az teljesen mást ad számomra, mintha kifőzök 25g-t.
Nyugalmat ad. Nem feldobottsággal antidepresszál, nem "megalapozatlan" derűvel, hanem normális lelki állapotot nyújt, tiszta vagy és kiegyensúlyozott, nem reagálsz túl hevesen esetleges támadásokra, kellemetlenségekre, szóval berak középre és ott is tart.

Ugyanakkor kipróbáltam, mi történik, ha egy bemulunguzott állapotban mindenképpen hatásos mennyiségű kratomot fogyasztok. Tehát nem egyszerre, hanem egy délelőtti 5g Mulungu napján, késő délután, amikor még mindig tart a Mulungu-nyugalom. Hát nem sok történik, kb. semmi. Úgy tűnik, a Mulungut már nem tudja felülírni aznap a Kratom, legfeljebb székletfogó szinten :)

2 komment

Címkék: relax eufória kratom természetes antidepresszáns mulungu

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoaktiv.blog.hu/api/trackback/id/tr1003313067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szpuccs 2013.11.21. 15:40:03

Az eddigi számomra legérdekesebb növény a Kratom után. Bár egyiket se próbáltam, kissé tartok a kratom stimuláns hatásaitól. (régen magas volt a vérnyomásom) meg egy nagyon enyhe szívritmus zavarom is van ami az orvos szerint teljesen ártalmatlan.
Szóval tartok a szívdobogtató dolgoktól. És állítólag a Kratom-nal a nyugtató euforizáló hatása csak nagyobb dózisoknál jön elő. Épp ezért tartok tőle pedig én a nyugodtság és a szedáltság híve vagyok.

De. a Mulungu nekem pont kedvező hatással rendelkezik. Nekem csak relax kell és erős nyugalmi állapot. esetleg egy kis eufória. (gyógyszeripari mérgező szarok nélkül).

Eddig a mulunguról csak jót olvastam. Szív és máj erősítő a rela amire igencsak felcsillant a szemem.

A heroinről szinte a tapasztaláson kívül mindent tudok, bár megöl a kíváncsiság de soha az életben ki nem próbálnám az biztos.

Az ópium is olyan hatásokkal rendelkezik csak mérsékelve és máshogy (de ehhez nem kell diplomásnak lenni hogy tudja az ember mivel az ópiumot finomítják heroinná.

Máktea. :) na igen. ez megint egy szinttel lejjebb van a fentiek hatásának intenzításából adódóan. a mákteán gondolkoztam hogy kipróbálom, de itt is ott van a félélem mert erre is kegyetlenül rálehet kattanni.

De ezeket elfeledve ott van a Mulungu. Ami szerintem nekem bőven elég és csak pozitív hatásai vannak a szervezetre ( IS ! )

köszönöm szépen ezt a blogot. Úgy tűnik megtaláltam azt a növényt amit kerestem :)

ui: Nagy tisztelet a szerkesztőnek !

budapestiskizó 2016.07.09. 22:07:21

Mulungu: Nem tudom, hogy hány g-t főztem le 20 percig, de egy púpozott nagy evőkanál volt. Ma ittam harmadjára Mulungut, mivel kicsap a fazék oldalára a por főzés közben és nem akartam állandóan mellette állni, hogy visszakanalazzam, hát ma délután, amikor is éreztem, hogy egy mély alvásra lesz az éjjel szükségem, elmentem venni egy teatojást, de nem a hagyomásnyosat, hanem olyan aminek az anyaga olyan, mint a kis szűrőjé, azaz sűrűbben szőtt. No de amint megtöltöttem és a fortyogó vízbe betettem sajnálattal tapasztaltam, hogy a Mulungu porom annyira finom, hogy kiszivárog belőle. Mindegy. 20 perc után csak negyede maradt benne, kivettem az elkészült Mulungu teámból, de azt benne is hagyom, mert holnap reggel tiszta fejjel megeszem, vagy megiszom. ártani nem árthat! Csak használhat! Teám állaga: leszűrtem, már amennyira tudtam, hogy azt érezzem mégiscsak teát iszom és nem egy lágyabb masszát, aminek a kinézete a homokos vízhez hasonlít. A szűrés még szalvétával sem sikerült 100 100% osan, ( na ez már a Mulungu lehet, mert a 100 at véletlenül kétszer ütöttem le, úgy hogy simán nem vettem észre. ) szóval ott tartottam, hogy a szalvéta felejtős, inkább megiszom a megfőzött porral együtt simán lemegy a gigámon, 2x 2 dl Mulungu teát eliszogattam. Most kissé puffadt vagyok, de ezt nem tudom, hogy Mulungunka tulajdonítsam-e vagy pedig másnak, Amikor vakarózok kissé erősebben vakartam meg az elöbb magam, mint amennyire viszketett és mintha a szagokat is jobban érzékelném, na mindegy. Legurult az uccsó korty is, na ez jellemző, "véletlenül" hatalmasat koppant a poharam alja ahogyan az asztallal találkozott, szóval a blogger igazat mond a koordinációra egyértelműen kihat. Vakahogy finoman áll be az ember, nem érzem azt hogy ki lennék ütve, de azt igen, hogy nem szoktam általában melléütni a karaktereket,, de most egyre többet kell javítani, azóta amikortól koppant az üres teáspohár alja. A hatás elkezdődött már vagy 5-6 perce, de az is lehet, már feél órája, mivel kb azóta fázik a lábfejem és a fejemben van, hogy zoknit kéne húzni, de valahogy más mindig fontosabb. Most mindkét karom enyhén zsibbad, vagy inkább felmelegszik, a szívem cool, lassabban ver, ezt szeretem.Hát most ennyi a tapasztalás-
süti beállítások módosítása